ČRNE NITRILNE rokavice ALDENA brez pudra (100/1)

7,65  (z DDV)

Črne nitrilne rokavice s CE certifikatom. Mehka, tanka in odporna. Neobčutljivo na kemikalije. Konice prstov so teksturirane za boljši oprijem. Primerno za različne dejavnosti: zdravstveni delavci, živilska industrija, čiščenje, DIY, vrtnarjenje

 
Pošlji povpraševanje

Opis

Črne nitrilne rokavice brez pudra za enkratno uporabo iz nitrilne gume (NBR)

  • Modre nitrilne rokavice brez pudra, nesterilne. Obojepravni
  • Skladno z Evropsko direktivo o medicinskih pripomočkih 93/42/EGS kot tudi s standardi EN 455. Medicinski pripomočki razreda I.
  • Skladen z Evropsko direktivo za osebno zaščitno opremo 89/686/EEC ter s standardoma EN 420 in EN 374. Kategorija III – nitrilne rokavice za nepremočljivo zaščito pred kemičnimi tveganji. Dolžina 240 +/- 5 mm.
  • Brez naravnega lateksa.
  • Sintetični kopolimer.
  • Pred uporabo preverite morebitne poškodbe, ne uporabljajte poškodovanih rokavic. Nitrilne rokavice hranite suhe in zaščitene pred svetlobo v originalni embalaži pri temperaturi od 10°C do 30°C. Zaščitite pred ozonom.
  • Evakuirajte v skladu z veljavnimi predpisi.

Uporaba črnih nitrilnih rokavic brez pudra

Ker je delo nujno za življenje, mora biti opravljeno v najboljših možnih pogojih. Dejansko je v več poklicnih sektorjih obvezno, da se dobro zaščitite, natančneje, ali zagotovite popolno higieno. S tem v mislih so bile ustvarjene rokavice za enkratno uporabo.

To so orodja, ki so postala nujna za nekatere poklice, kot so medicina, gostinstvo, laboratoriji ali celo na gradbiščih. Ti vam omogočajo, da se dobro zaščitite pred nesrečami, ki se lahko zgodijo zelo hitro, preprečite kontaminacijo ali celo ohranite higieno na delovnem mestu.

Nitrilne rokavice so izdelane iz sintetičnega kavčuka

Nitrilne rokavice so narejene iz sintetičnega kavčuka in so idealna alternativa, kadar ima oseba alergijo na lateks. Te rokavice se najbolje obnesejo, ko gre za odpornost proti prebadanju. Nitrilne rokavice se najpogosteje imenujejo rokavice za medicinsko uporabo.

Preden se lahko te rokavice tržijo v bolnišnicah in drugih zdravstvenih ustanovah, morajo opraviti vrsto testov, da se zagotovi njihova vzdržljivost. Nitrilne rokavice ne vsebujejo lateksa. So najbolj odporni na vbode. Imajo visoko stopnjo občutljivosti. Zagotavljajo dobro prileganje in se lahko nosijo dolgo časa. Ščitijo vas v situacijah z visokim tveganjem, ki vključujejo uporabo nalezljivega izdelka. So odporni na številne kemikalije in imajo dolgo življenjsko dobo. Najpogosteje so na voljo v modri ali črni barvi za lažjo identifikacijo lukenj v primeru perforacij.

Dodatne informacije

BLAGOVNA ZNAMKA

ALDENA

BARVA

Črna

KONFEKCIJSKA ŠTEVILKA

S, M, L, XL