Delovne Bunde

Delovne bunde so v zimskem obdobju praktično nepogrešljiv kos garderobe za tiste, ki morate vsaj občasno delati na prostem. Tople delavske bunde so osnovna zaščita pred mrazom, hkrati pa vas ščitijo pred mnogimi drugimi neugodnimi dejavniki, na primer pred snegom, dežjem in vetrom.

Prikazovanje 1–12 od 22 rezultatov

 • Delovna Bunda – AREN

  95,16  (z DDV)
  Izberite možnosti
 • Delovna Bunda – CARSON2

  87,84  (z DDV)
  Izberite možnosti
 • Delovna bunda Dassy Hyper je nepremočljivo oblačilo

  DELOVNA BUNDA – DASSY HYPER

  123,46  (z DDV)
  Izberite možnosti
 • Delovna Bunda – FINNMARK2

  89,06  (z DDV)
  Izberite možnosti
 • Delovna Bunda – TATRY

  95,16  (z DDV)
  Izberite možnosti
 • Delovna Bunda – VIGO

  68,81  (z DDV)
  Izberite možnosti
 • Bunda WINNIPEG

  Delovna Bunda – WINNIPEG

  111,02  (z DDV)
  Izberite možnosti
 • Podložena delovna bunda s snemljivimi rokami R071X

  DELOVNA BUNDA S SNEMLJIVIMI ROKAVI – R071X

  69,98  (z DDV)
  Izberite možnosti
 • Prešita Jakna BERGEN

  Delovna Jakna – BERGEN

  78,14  (z DDV)
  Izberite možnosti
 • Delovna Jakna – YEMAN

  86,86  (z DDV)
  Izberite možnosti
 • Dvobarvna odsevna bunda 4631N 3v1 je nepremočljiva

  DVOBARVNA ODSEVNA BUNDA – 4631N 3V1

  140,06  (z DDV)
  Izberite možnosti
 • Enobarvna odsevna bunda S460

  ENOBARVNA ODSEVNA BUNDA – S460

  47,09  (z DDV)
  Izberite možnosti


Kakovostne delovne zimske bunde zagotavljajo dobro počutje med delom

Delo na mrazu zagotovo ni najbolj ugodno, toda včasih preprosto ne gre drugače. Za določena opravila je nujno poskrbeti tudi takrat, ko se temperature spustijo izjemno nizko. Premišljeno izbrana zimska delovna bunda, izdelana iz toplih, trpežnih in nepremočljivih materialov poskrbi, da vam je v tovrstnih okoliščinah čim topleje in da ostanete suhi. Izvajanje nalog bo tako bistveno lažje, saj je dobro počutje osnova zbranosti, obenem pa bo manj možnosti za to, da zaradi neugodnih okoliščin zbolite.

 

Zimske delovne bunde različnih velikosti in barv

Delovne zimske bunde so lahko najrazličnejših debelin. Včasih povsem zadošča nekoliko tanjša zimska delovna bunda, npr. če ste zelo aktivni in ko temperature niso prenizke. Po drugi strani pa so nemalokrat nujne debelejše, dodatno podložene delovne bunde s polnilom, ki zagotovi odlično izolacijo. Tovrstna delovna oblačila poskrbijo, da vam je prijetno toplo tudi takrat, ko se temperatura spusti pod ledišče.

Pester nabor možnosti omogoča izbiro optimalne debeline za vaše potrebe oziroma za specifične okoliščine, obenem pa so vam na voljo modeli najrazličnejših velikosti in barv. Tako je mogoče brez večjih težav izbrati kombinacijo lastnosti, ki vam bo resnično ustrezala.

 

V zimskih mesecih so odsevna delovna oblačila še posebej pomembna

Poleg udobja in toplote je varnost zagotovo eden glavnih pogojev, ki morajo biti zagotovljeni pri vsakem delu. Pri določenih poklicih so za zagotavljanje ustrezne varnosti nujna odsevna delovna oblačila, ki so lahko različnih vrst (odsevne delavske bunde, jakne, brezrokavniki itn.).

To velja predvsem za poklice, ki vključujejo delo na cesti. Odsevna oblačila so pri tovrstnih poklicih seveda nujna vse dni v letu oz. v vseh letnih časih, vendar je njihova uporaba nedvomno še posebej pomembna v zimskem obdobju, ko so dnevi zelo kratki, noči pa dolge. To seveda pomeni manj naravne svetlobe, posledično pa je vidljivost na cesti precej slabša.

Če k temu dodamo še možnost snežnih padavin, megle itn., je povsem jasno, da so odsevna delovna oblačila eden od osnovnih dejavnikov za zagotavljanje čim višje stopnje varnosti. Izbirati je mogoče med različnimi barvami – najpogosteje gre za kose v fluorescentni rumeni ali oranžni, ki so jim dodani odsevni trakovi sive oziroma srebrne barve.