Delovni Termoflisi

Termoflis jopice in druga termalna oblačila predstavljajo visokozmogljivo delovno zaščito v ekstremnih vremenskih razmerah. Ne glede na to ali gre za delo na prostem ali v neogrevanih, mrzlih prostorih, posebne vremenske zahtevajo ustrezna oblačila, kot je flis jopa. Te bodo zaposlene varovale pred nizkimi temperaturami in morebitnimi poškodbami dela na prostem. 

Prikaz vseh 8 rezultatov

 • Jakna 4TECH H9421

  42,03  (z DDV)
  Izberite možnosti
 • Delovni termoflis DASSY CROFT - udobje in toplota pri delu

  TERMOFLIS – DASSY CROFT

  78,32  (z DDV)
  Izberite možnosti
 • Delovni termoflis DASSY KAZAN za hladne delovne dni

  TERMOFLIS – DASSY KAZAN

  44,65  (z DDV)
  Izberite možnosti
 • Delovni termoflis DASSY PENZA za hladne delovne dni

  TERMOFLIS – DASSY PENZA

  41,97  (z DDV)
  Izberite možnosti
 • Termoflis K911

  24,94  (z DDV)
  Izberite možnosti
 • Visokoviden termoflis DASSY KALUGA odlično za hladne dni

  VISOKOVIDEN TERMOFLIS – DASSY KALUGA

  64,90  (z DDV)
  Izberite možnosti
 • Ženski delovni termoflis DASSY KAZAN za hladne delovne pogoje

  ŽENSKI TERMOFLIS – DASSY KAZAN

  44,65  (z DDV)
  Izberite možnosti
 • Ženski delovni termoflis DASSY PENZA za hladne delovne dni

  ŽENSKI TERMOFLIS – DASSY PENZA

  41,97  (z DDV)
  Izberite možnosti


Termoflis jopice in prednosti termalnih moških jopic z zadrgo

Delo na mrazu zahteva delovne jopice, ki so zmogljive in kompaktne, rezultat česar pa so pogostokrat toga zimska delovna oblačila.Flis jopa je odlična rešitev za brezskrbno delo na prostem, saj njena izdelava in kakovostni materiali zagotavljajo udobno gibanje telesa. Termoflis jopice so narejene iz visokozmogljivih materialov z odličnimi lastnostmi odvajanja znoja ter elastičnostjo. Moška jopica z zadrgo omogoča prijetno nošenje več plasti zimskih delovnih oblačil, ne da bi pri tem vplivala na udobje in gibanje posameznika.

Flis jope so narejene iz različnih poliestrskih materialov, kot sta poliestrska polarna runa ali tkanina Hi Vis. Poliestrska polarna runa termofils jopice je izredno raztegljiv koži prijazen material. Tkanina Hi Vis, ki sestavlja termoflis jopice, pa je zračna tkanina z vodim stolpcem 10000. 100-% poliestrska tkanina je vodoodporna in odporna proti vetru, zato je popolna za delo zunaj. Sneženje, dež in megla v zimskih mesecih povzročajo slabo vidljivost, zato je tkanina Hi Vis še kako pomembna.

Moška jopica z zadrgo iz tkanine Hi Vis povečuje uporabnikovo vidljivost z odsevnimi trakovi in svetlim materialom. Materiali termoflis jopic imajo različno gramaturo od 250 g/m2 do 350 g/m2, različne ojačitve ter so na voljo v različnih cenovnih razredih.

 

Zakaj termoflis jopice na zadrgo izboljšajo produktivnost na delovnem mestu?

Ustrezna zaščita pred mrazom je v nizkih zimskih temperaturah ključnega pomena, saj kaj hitro pride do poškodb. Da bi se rešili težkih, zimskih delovnih oblačil, je treba izbrati delovne jopice iz pravega materiala z ustrezno težo (gramaturo). Jopica z zadrgo iz flisa predstavlja idealen način, kako si zagotoviti primerno zaščito pred mrazom, ne da bi pri tem trpelo opravljanje dela.

Lahek material termoflis jopice se prilagodi telesu in uravnava posameznikovo telesno temperaturo. Pri fizičnem delu se poveča telesna temperatura, zato se telo začne pregrevati. Telo temperaturo poskuša uravnati s potenjem, kar povzroči neprijetnost in mraz. Naloga flis jope je, da z mikrovlakni uravna telesno temperaturo, ne vpije vode, hitro odvede vlago iz kože ter s tem pripomore k varčevanju z energijo.

Moška jopica z zadrgo in ostala zimska delovna oblačila pripomorejo, da se uporabniki osredotočijo na delo in ne na ohranjanje toplote ter zaščito pred vremenskimi vplivi. To nalogo zanje opravijo termoflis jopice, ki jih pri delu ne varujejo le pred mrazom, temveč tudi pred prehladom in boleznimi.