DRAEGER ZAŠČITNA MASKA X-PLORE 1320V FFP2V

3,77 

MASKA DRAEGER X-PLORE 1320V  FFP2V za enkratno uporabo z oblikovanim osrednjim delom in veliko prostornino omogoča prijetno nošenje in lažje govorjenje. Zaradi zelo nizke upornosti pri izdihovanju je dihanje veliko lažje. Učinkovito odvajanje vlažnega in toplega izdihanega zraka navzven preprečuje nabiranje toplote pod masko.

Posebej razvit filtrirni material CoolSAFE™ kombinira različne visokozmogljive filtrirne snovi in s tem doseže odlično filtriranje. Različni sloji učinkovito zadržijo grobe in fine delce.

Značilnosti:

  • Učinkovita zaščita pred finim prahom ter trdnimi in tekočimi delci
  • Oblikovana maska za prijetno nošenje in lažje govorjenje
  • Ventil za izdih CoolMAX™ preprečuje nabiranje toplote pod masko
  • Zanesljiva zatesnitev na predelu nosu
  • Barvna oznaka za hitro prepoznavanje stopnje zaščite

Standard: EN 149:2001+A1:2009

Na voljo po naročilu Dobava: 3-5 delovnih dni

 
Pošlji povpraševanje
Šifra: 24568 Kategoriji: ,

Opis

MASKA DRAEGER X-PLORE 1320V  FFP2V ima udoben tekstilni trak, ki je odporen proti trganju in premišljeno brezkončno speljan skozi masko. Poljubno ga prilagodite s praktično sponko EasyStop. Zato je maska enostavna za uporabo ter zanesljivo in udobno nameščena. Hitro prepoznavanje, zato ne pride do zamenjave: barva nosne sponke in ventili temno modre, svetlo modre ali bele barve za tri stopnje zaščite poskrbijo za večjo varnost pri izbiri ustrezne maske.

Stopnja zaščite FFP2 NR D. Najvišja raven uporabe je 10-kratna mejna vrednost za delce. Tipična področja uporabe maske FFP2 so na primer delo z mehkim lesom, steklenimi vlakni, kovino, umetno maso (razen PVC-ja) in oljnimi meglicami. Samo za enkratno uporabo.

Dodatne informacije

BLAGOVNA ZNAMKA

DRAEGER

BARVA

Bela

KONFEKCIJSKA ŠTEVILKA

UNI