DRAEGER ZAŠČITNA MASKA X-PLORE 1930V FFP3V

8,26 

MASKA DRaEGER X-PLORE 1930V  FFP3V je zmogljiva maska za zaščito pred finim prahom in delci, primerna za enkratno uporabo. Vrhunski model FFP je na voljo v dveh velikostih ter ponuja enostavno uporabo, zelo udobno nošenje in optimalno prileganje. Največja varnost – tudi pri nošenju skupaj z očali. Maska za prah je na voljo v dveh velikostih (S in M/L), zato je primerna za različne oblike obrazov in jo lahko skladno izberete.  Stopnja zaščite FFP3 NR D. Najvišja raven uporabe je 30-kratna mejna vrednost za delce.

Značilnosti:

  • Zaščita pred finim prahom in delci
  • Dve velikosti za optimalno prileganje
  • Tridelna oblika SmartFOLD s patentirano dvojno ojačitvijo
  • Največja varnost
  • Udobna nošnja

Standard: EN 149:2001+A1:2009

Na voljo po naročilu Dobava: 1 teden

 
Pošlji povpraševanje
Šifra: 2790 Kategoriji: ,

Opis

Maske FFP3 ščitijo pred zdravju škodljivimi in kancerogenimi delci na vodni ali oljni osnovi ter radioaktivnimi delci, encimi in biološkimi delovnimi snovmi iz skupin tveganja 2 in 3, ki se prenašajo po zraku. Celotna prepustnost (netesnost) znaša maksimalno 2%, najmanj 99% škodljivih snovi se odstrani iz zraka.

Tipična področja uporabe maske FFP3 so na primer delo s težkimi kovinami, trdim lesom, zavornim prahom, radioaktivnimi snovmi, povzročitelji bolezni, kot so virusi, bakterije in spore gliv ter pri varjenju nerjavnega jekla. Samo za enkratno uporabo.

Dodatne informacije

BLAGOVNA ZNAMKA

DRAEGER

BARVA

Bela

KONFEKCIJSKA ŠTEVILKA

UNI