Delovne hlače na pas nudijo udobje in varnost v zahtevnih delovnih pogojih

Delovne hlače so pomemben kos oblačil, ki je bil oblikovan za zaščito in udobje pri opravljanju dela v zahtevnih pogojih. Izbira delavskih hlač je popolnoma odvisna od posameznikovih potreb in delovnega mesta. Njihova izdelava ponuja celostno zaščito za različne vrste dela v najrazličnejših okoljih. Narejene so iz trpežnih, visoko odpornih materialov, ki zagotavljajo udobje, zračnost in dolgo življenjsko dobo.

Prikazovanje 1–9 od 18 rezultatov

 • Delovne hlače MASCOT iz vrhunskega raztegljivega materiala

  DELOVNE HLAČE KLASIK – MASCOT 17179-311-09 Črne

  121,93  z DDV
  Izberite možnosti Primerjaj
 • Visokovidne delovne hlače DASSY CHICAGO | varnost pri delu

  HLAČE DELOVNE VISOKOVIDNE – DASSY CHICAGO

  98,33  z DDV
  Izberite možnosti Primerjaj
 • HLAČE KLASIK – CXS STRETCH

  60,79  z DDV
  Izberite možnosti Primerjaj
 • Kvalitetne delovne hlače CXS TEODOR z veliko žepi

  HLAČE KLASIK – CXS TEODOR

  37,61  z DDV
  Izberite možnosti Primerjaj
 • Delovne Hlače DYNAX sivo/črne

  HLAČE KLASIK – DASSY DYNAX

  103,94  z DDV
  Izberite možnosti Primerjaj
 • Delovne Hlače DYNAX belo/sive

  HLAČE KLASIK – DASSY DYNAX Slikopleskarji

  103,94  z DDV
  Izberite možnosti Primerjaj
 • Delovne hlače DASSY FLUX so prava izbira za težka dela.

  HLAČE KLASIK – DASSY FLUX

  114,92  z DDV
  Izberite možnosti Primerjaj
 • Slikopleskarske delovne hlače DASSY FLUX | raztegljive

  HLAČE KLASIK – DASSY FLUX Slikopleskarji

  114,92  z DDV
  Izberite možnosti Primerjaj
 • Delovne Hlače HELIX modro/sive

  HLAČE KLASIK – DASSY HELIX

  88,82  z DDV
  Izberite možnosti Primerjaj


Zaščitne delovne hlače ne zagotavljajo le varnosti, temveč tudi pripomorejo k učinkovitejšemu delovnemu procesu. Mnoge delavske hlače uporabnikom nudijo vrsto funkcij, ki jim pomagajo pri delu. To so lahko dodatni žepi za nošenje opreme, orodja, dodatni ščitniki za kolena ali odsevni trakovi.

 

Zaščitne delavske hlače pri delu na prostem vplivajo na produktivnost

Pri delu na prostem se delovni pogoji nenehno spreminjajo, zato so potrebne ustrezne delavske hlače. Čeprav se morda na prvi pogled ne dozdeva, imajo elastične delovne hlače enako pomembno vlogo pri zagotavljanju varnosti kot vrhnji deli oblačil. Praktične rešitve, ki jih zajemajo olajšajo delo uporabniku ter ne omejujejo njegovih poklicnih dolžnosti. Udobne, funkcionalne in dobro izbrane delavske hlače posledično vplivajo na njegovo produktivnost. Podjetje Doro v spletni trgovini ponuja široko izbiro kakovostnih delavskih hlač, ki zagotavljajo ustrezno varnost in udobje. Njihove rešitve so individualno prilagojene kupcem in izbrane glede na to, kaj v danem trenutku najbolj potrebujejo. Med najbolj priljubljene delavske hlače sodijo:

 

Rofa Vis-Line – Ergonomska zasnova visokokakovostnih delavskih hlač

Moške delovne hlače Rofa Vis-Line so izdelane iz visokokakovostne mešanice poliestra, bombaža ter drugih vlaken, kot sta modakril in saten. Ognjevarna tkanina Proban® delovnim hlačam na pas nudi visoko zaščito pred nevarnostjo ognja, isker in vročine. Primerne so za delovna mesta, kjer se opravlja varjenje, kjer je nevarnost električnega obloka, ter na mestih, kjer je potrebna visoka vidljivost. Za slednjo poskrbijo premišljeno nameščeni odsevni trakovi, ki zagotavljajo optimalno vidljivost in dinamičen videz. Odsevne delovne hlače odlikujejo elektrostatične disipativne lastnosti, ki ščitijo pred majhnimi količinami škropljenih ali razpršenih kemikalij. Poudarek na ergonomski zasnovi hlač, ki se kaže v predhodno oblikovanih hlačnicah, vdelanih ščitnikih za kolena, in dvignjenem pasu z zankami za pas, uporabniku omogoča veliko svobode gibanja. Da bi lahko čim bolj varno opravljali naloge delovne hlače na pas dopolnjujejo enostavno podaljšanje hlačnic ter dodelane žepne rešitve, kot so žep z ravnilom, žep za pametni telefon in dodaten prostor.

 

Dassy Chicago – Moške delovne hlače z žepi nudijo  celovito pomoč pri delu

Moške delovne hlače Dassy Chicago so oblikovane iz visoko kakovostnih tkanin:

 • PESCO 74 ali tkanina Hivis – 60-% poliester, 40-% bombaž
 • PESCO 64 – 65%-poliester, 35%-bombaž
 • Najlon Cordura ® (ojačitev)

Izpopolnjene delovne hlače z žepi so šivane s tremi iglami, kar zagotavlja maksimalno vzdržljivost hlač tudi v najtežjih delovnih pogojih. Za dodatno ugodje poskrbi nastavljiva elastika za hrbet, za varnost pa certifikat po OEKO-TEX ® standardu 100 (0910058/Centexbel). Posebnost Chicago hlač pa so zagotovo žepi. Te delovne hlače na pas so oblikovane za celovito pomoč pri delu. Njihova zasnova namreč zajema žepe za orodje, nože, mobilni telefon in pisalo. Hlače imajo 2 sprednja žepa, 2 žepa za noge, odprt zadnji žep, zadnji žep z zavihkom, ravni žep, skriti varnostni žep z zadrgo in nastavljive žepe za kolena, ki so ojačani z najlonom Cordura ®. Nekateri modeli imajo še 4-smerno raztezanje zadaj pod pasom, mednožjem in na zadnji strani.

 

CXS – Zimske delovne hlače zagotavljajo optimalno varnost pri delovnih procesih

CXS je znamka delovnih hlač katere sestavljata 60 %-bombaž in 40 %-poliester. Hlače imajo certifikat EN ISO 13688, ki določa ergonomske zahteve ter neškodljivost. Zimske delovne hlače imajo ojačana kolena s 600D poliestrom z odprtino za ščitnike za kolena, kar omogoča brezskrbno in neovirano delo. Pomoč pri delovnem procesu uporabniku zagotavljajo tudi sprednji žepi z zankami za orodje, dva zadnja žepa ter večnamenski žepi na obeh straneh. Elastika zadaj skupaj s pasom z zankami posamezniku nudi optimalno udobje pri raznolikih delovnih procesih, odsevni dodatki pa poskrbijo za vidljivost v nepredvidljivih delovnih razmerah.