Udobne in lahke delovne kratke hlače za zaščito in nemoteno gibanje pri delu

Delovne kratke hlače so pomemben del delovne obleke ali uniforme. Imajo več različnih namenov, in sicer poenotenje videza zaposlenih, odražanje videza podjetja in predvsem varovanje delavca na delovnem mestu. Neprimerna delovna obleka lahko naredi slab vtis podjetja ali pa vodi v številne poškodbe pri delu.

Prikaz vseh 10 rezultatov

 • Delovne 3/4 hlače NEXT 4W PIRATE

  68,59  (z DDV)
  Izberite možnosti
 • Elastične kratke hlače FINDER 71PC0043 4086

  55,25  (z DDV)
  Izberite možnosti
 • Elastične moške kratke hlače NEXT 4W

  60,77  (z DDV)
  Izberite možnosti
 • Delovne kratke hlače DASSY TRIX | raztegljive

  KRATKE DELOVNE HLAČE – DASSY TRIX

  87,84  (z DDV)
  Izberite možnosti
 • Kratke hlače DASSY AXIS so udobne in funkcionalne.

  KRATKE DELOVNE HLAČE – DASSY AXIS

  73,81  (z DDV)
  Izberite možnosti
 • Kratke delovne hlače MASCOT 17149-311-09

  96,09  (z DDV)
  Izberite možnosti
 • Kratke delovne hlače STRETCH 8834B

  54,53  (z DDV)
  Izberite možnosti
 • Lahke kratke softshell delovne hlače 8836B

  54,53  (z DDV)
  Izberite možnosti
 • Raztegljive delovne kratke hlače SPARX

  78,69  (z DDV)
  Izberite možnosti
 • Slikopleskarske kratke hlače DASSY TRIX |

  SLIKOPLESKARSKE KRATKE HLAČE – DASSY TRIX

  87,84  (z DDV)
  Izberite možnosti


Vsak dober delodajalec mora poskrbeti, da njegovi delavci svoje delo opravljajo udobno in varno. Pri tem je pomembno, da zagotovi delovne kratke hlače, ki so kvalitetne in ustrezajo vremenskim razmeram, v katerih se delo opravlja.

Predvsem v toplejših mesecih je pri delovni obleki pomembno, da se v njej dobro počutimo in nam ni vroče. Delo na terenu, kjer je delavec izpostavljen vsem vremenskim razmeram, zahteva temu primerno delavno obleko, kamor sodijo delovne kratke hlače. Pri izbiri kratkih delovnih hlač moramo biti pozorni na to, da so hlače narejene iz kvalitetnih materialov, morajo biti pa tudi udobne in lahke.

 

Zakaj je potrebno nositi delovne kratke hlače?

Vsaka delovna oprema vključuje tudi primerne delovne hlače, ki ščitijo in varujejo delavca pred nastankom poškodb na delovnem mestu, zato se trudimo, da našim strankam z delovnimi oblačili pomagamo do prepoznavnosti njihove blagovne znamke. Pohvalimo se lahko z veliko izbiro kratkih delovnih hlač za moške in ženske, ki so lahke in delavcu omogočajo učinkovito opravljanje dela.

Moške delovne kratke hlače Dassy odlikujejo odlične lastnosti. Pri nekaterih je na prvem mestu varnost, pri drugih pa prevladuje funkcionalnost, odvisno od dela, ki ga posameznik opravlja. Moške kratke delovne hlače so pogosto izpostavljene različnim vremenskim vplivom, zato je najbolj pomembno, da so izdelane iz trpežnih in kakovostnih materialov. Biti morajo vzdržljive, praktične za delo, ki ga opravljamo ter varne in prijetne za nošenje. Za moške delavske hlače je priporočljivo, da imajo veliko žepov in zank za orodje, ter hkrati ščitijo delavca pred poškodbami.

 

Delovne kratke hlače služijo več namenom

Delovne kratke hlače imajo v poletnem času še večjo vlogo pri dobrem telesnem počutju in kvalitetnem opravljanju dela. Ustrezne kratke delovne hlače, ki so lahke in kvalitetne, so nujen element varnosti in udobja pri delu.

Pri nakupu delovnih kratkih hlač moramo imeti v mislih, da gre za opremo, ki jo bomo konstantno uporabljali daljše časovno obdobje. Pri izbiri kratkih delovnih hlač moramo biti zato pozorni na naslednje tri dejavnike:

 • Varnost

Varnost delavca mora biti vselej na prvem mestu. Najpomembnejša naloga delovnih kratkih hlač je zaščita delavca pred odrgninami, udarci, opeklinami in drugimi nevarnostmi iz okolja. Moške delovne kratke hlače morajo biti iz tega razloga primerne za poklic, ki ga delavec opravlja. Delovne hlače se namreč razlikujejo glede na to, kakšno delo opravlja delavec. Za varjenje moramo na primer uporabljati hlače iz drugačnih materialov, kot za opravljanje gradbenih ali gozdarskih del.

 • Udobje

Zelo pomembno je, da se v svojih oblačilih na delovnem mestu počutimo dobro in udobno. Samo tako bomo svoje delo opravljali najbolj učinkovito in sproščeno. Pri delu na soncu ali visokih temperaturah priporočamo nakup moških delovnih kratkih hlač, ki zagotavljajo še večje udobje, saj so lahke in narejene iz materialov, ki naši koži omogočajo dihanje. Nošenje primernih in lahkih kratkih delovnih hlač olajša naše gibanje in gibe.

 • Funkcionalnost

Delavske hlače morajo poleg udobja in varnosti zagotavljati tudi funkcionalnost. Najbolj pomembno je, da hlače delavca ne ovirajo, vendar to ni zadosti. Delovne kratke hlače morajo biti izdelane posebej za poklic, ki ga zaposleni opravlja, in mu na ta način nuditi dodatno uporabnost in udobje.