NAJ DELO POSTANE UŽITEK!

V svoji ponudbi imamo široko paleto kvalitetnih delovnih oblačil ki zagotavljajo varnost, udobnost in zadovoljstvo stranke. Z oblačili jih pomagamo do prepoznavnosti njihove blagovne znamke.

Z našimi kupci in dobavitelji smo zgradili dobre poslovne odnose. Kupci nam zaupajo svoje želje in izzive, mi pa jim ponudimo rešitev.

Vsakega kupca obravnavamo individualno in mu tako ponudimo delovna oblačila, ki jih v danem trenutku najbolj potrebuje.

V svojem asortimanu ponujamo zaščitna oblačila, zaščitno obutev, zaščitne rokavice in ostalo opremo za zaščito glave in drugih stvari različnih proizvajalcev in različnih cenovnih razredov. Temeljimo na kvaliteti in udobju nošenja.

Prebrskajte po naši spletni trgovini in preverite našo ponudbo.

Ekipa Doro

Naše prednosti

img1

Za lažjo izbiro Razmišljamo o udobju po vaši izbiri. Naši izdelki so opremljeni z zvezdicami, ki bi neodločnim kupcem pomagale pri odločitvi. Še več, na našem spletnem mestu lahko poiščete, če natančno veste, kaj iščete, ali uporabite kup različnih filtrov, ki bodo znatno prihranili vaš čas in trud.
img1

Dostava po vsej Sloveniji z pogodbenim partnerjem Pošta Slovenije. Ne glede na to, kje živite, bo vaše naročilo pravočasno poslano in dostavljeno do vaših vrat ali na katero koli drugo lokacijo, ki ste jo navedli. S paketi ravnamo skrajno previdno, s tem zagotavljamo kakovost izdelka in vaše zadovoljstvo.
img1

Zagotavljamo najvišjo kakovost izdelkov, ki jih prodajamo. Skoraj desetletje uspešnega delovanja in več sto zadovoljnih strank nas o tem prepričajo. Poleg tega vsi izdelki, ki jih prodajamo, preidejo na temeljit nadzor kakovosti, zato našim strokovnjakom ne more uiti nobena neusklajenost lastnosti.