ZAŠČITNA ČELADA – 3M G3000CUV

26,73  (z DDV)

ZAŠČITNA ČELADA – 3M G3000CUV je namenjena uporabi v neprijaznih delovnih okoljih pod težkimi pogoji, ponuja učinkovito zaščito, odlično zračnost in večje vidno polje. Trdna kapa je namenjena za uporabo v neugodnih razmerah, z odličnim prezračevanjem in dobrim vidnim poljem.  Senzor 3M™ Uvicator™ uporabnika obvesti, ko je bila kapa izpostavljena prekomernemu UV-sevanju in jo je treba zamenjati. Rahlo zaobljena oblika preprečuje zapletanje v kable ali veje.
Prezračevalne odprtine so razporejene po veliki površini, da bi povečale pretok zraka za boljše udobje.

Sestava:  UV odporen ABS, HDPE, poliester, usnje

Značilnosti:

 • Zaščitna čelada s prezračevalnimi odprtinami, z zatično zaponko pin-lock in enostavno zamenljivim plastičnim trakom za znoj.
 • Uvicat senzor za ugotavljanje iztrošenosti materiala.
 • Optimizirano prezračevanje.
 • Tanka oblika in tritočkovno zapenjanje na bradi.
 • Potrjena za uporabo pri temperaturah med -30°C in +50°C
 • Teža čelade je 258g, obseg 54-62 cm.

 

 
Pošlji povpraševanje
Šifra: 2788 Kategoriji: ,

Opis

ZAŠČITNA ČELADA – 3M G3000CUV nudi dobro delovno zaščito glave. Oblikovana je tako, da se prilega obliki glave, kar nudi udobje pri delu. Za razliko od običajnih čelad s prezračevanjem ima čelada G3000 bistveno več prezračevalnih rež. Ta največji dovoljeni prezračevalni prostor na vrhu školjke čelade zagotavlja izjemno visoko udobje pri nošenju tudi med fizično napornim delom v toplih okoljih. Zelo kratek vizir zagotavlja optimalno vidljivost.

Varnostna čelada Peltor™ G3000 ponuja tudi odločilno prednost pri delu v zaprtih prostorih ali plezanju po drevesih: notranjost je mogoče obrniti za 180°, tako da lahko varnostno čelado nosite tudi z vrhom na vratu. Zaradi posebnega profila je mogoče enostavno pritrditi ščitnike za ušesa ali vizirje.

Posebej praktično: patentirani senzor 3M™ Peltor™ Uvicator Sensor pokaže, kdaj čelada zaradi prekomernega UV-sevanja izgubi zaščitni učinek in jo je treba zamenjati.

Dodatne informacije

TežaNi na voljo
Barva

Bela, Rdeča, Rumena, Modra

Velikost

UNI, UNI, UNI, UNI

PRENOSI

– Tehnični list

Morda vam bo prav tako všeč…

 • Varnostna čelada PW50 je oplaščena čelada

  ZAŠČITNA ČELADA PW50

  9,65  (z DDV)
  Izberite možnosti
 • ZAŠČITNA ČELADA - 3M G3000NUV z navojem

  ZAŠČITNA ČELADA – 3M G3000NUV z navojem

  33,48  (z DDV)
  Izberite možnosti